Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Inbreker na twee dagen uit ventilatieschacht gered

schoorsteen

Als je rond de kerstdagen ergens ongezien naar binnen wilt komen kan je dit natuurlijk het beste doen via de schoorsteen. Want ja, wie verdenkt de kerstman nou van inbreken?! Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Hier kwam een Amerikaanse man man ook achter nadat hij binnen probeerde te komen bij een Chinees restaurant in Californië. Hij moest namelijk worden bevrijd nadat hij twee dagen had vastgezeten in een ventilatieschacht.

Nadat een buurtbewoner zacht hulpgeroep hoorde komen van het dak, besloten twee agenten een kijkje te nemen. Al snel vonden ze de 29-jarige man in de uitlaat van een afzuigkap op het dak. De man kon zich niet meer bewegen en zat onder het vet en de olie. Ondanks dat hij was gepakt was hij blij om de agenten te zien. De brandweer had uiteindelijk een uur nodig om de man uit zijn benarde positie te bevrijden.

De man was uitgedroogd en moest opgenomen worden in het ziekenhuis, maar hij zal naar verwachting weer volledig herstellen.  De agenten denken dat de man niet nog een dag in zijn benarde positie overleefd zou hebben. De politie is een onderzoek gestart naar de reden waarom de man probeerde in te breken in het leegstaande restaurant. Op dit moment wordt er uitgegaan van vandalisme. De woordvoerder van de politie vertelde: “We hebben nog gecheckt, maar helaas was het niet de Kerstman.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like