Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Inbreker blijkt compleet iets anders te zijn

Inbreker blijkt seksspeeltje te zijn

Als je denkt dat jij gênante dingen hebt meegemaakt; maak je geen zorgen. Het kan namelijk altijd erger! Een vrouw in Bremen was doodsbang geworden door het geluid van een boor die zij hoorde. Zij dacht dat het inbrekers waren en belde daarom in paniek de politie.

De politie kwam maandagavond zo snel mogelijk met twee wagens aanrijden en rende het huis van de vrouw in. Maar geen inbreker te zien. De agenten zochten om het hele huis en hoorde ook het boorgeluid. Wat bleek? Het enge geluid kwam vanuit de badkamer. Volgens de politie lokaliseerden zij daar een blauw voorwerp met een ongecontroleerd geluid.

“Dat is mijn vibrator!”, riep de vrouw toen zij het blauwe voorwerp zag. Nadat vastgesteld werd dat er dus helemaal geen inbreker meer was, kon de politie weer vertrekken. Maar erg vonden zij het niet: “Ook al was het in dit geval loosalarm, wees niet bang om bij verdachte situaties de politie in te lichten”, aldus de politie uit Bremen. Maar of de vrouw ooit nog de politie durft te bellen bij een verdachte situatie? 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like