Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Huisarts stuurt vrouw bijna 3.900 oproepbrieven voor griepprik

gerda1

Dat de dokter betrokken is en jou erop attendeert dat je je griepprik weer moet krijgen, is alleen maar goed. Maar dit kan natuurlijk ook een beetje doorschieten. Zo zou Gerda uit Velserbroek afgelopen vrijdag, per post, 384 uitnodigingen hebben ontvangen om de griepprik te halen.

De vrouw kon haar ogen niet geloven toen ze de postbode voor de deur zag staan. Hij had namelijk een tas vol met enveloppen die allemaal voor haar bestemd waren. Ze kreeg bijna vierhonderd brieven waarin ze vriendelijk werd verzorgt om de griepprik te komen halen. Dit is niet omdat Gerda zo vaak ziek zou zijn, maar omdat er een fout zou zijn gemaakt bij de huisartsenpost.

Naast de brieven die Gerda al had ontvangen zouden er nog eens 3.500 brieven onderweg zijn naar haar huis. Bezorgbedrijf Sandd gaat een poging wagen om de post te onderscheppen. Gelukkig kon Gerda er wel om lachen, ze vertelt: “Zoveel post, ik ben vereerd, ik voel me de koningin van de dag vandaag, de postkoningin. En of ze de griepprik dan nog wel gaat halen? “Dat was ik wel van plan, maar niet zó vaak”, lacht ze.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like