Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hoogbejaarde man zit drie dagen vast op het dak van zijn huis

handen

Als je niet meer zo goed te been bent, is het verstandig om niet meer zoveel risico te nemen. Want voor je het weet kom je ten val zit je in de problemen. Dit gebeurde ook bij een 102-jarige Brit toen hij zijn televisieantenne wilde bijstellen. Hij kwam ten val en heeft zo’n drie dagen vastgezeten op het dak van zijn huis.

De reddingsdiensten hebben de man uit Bigbury-on-Sea met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De bejaarde-man kon worden bevrijd dankzij een buurvrouw die hem iedere dag zijn melk brengt. Zij realiseerde zich dat iets niet helemaal klopte toen ze twee ongeopende flessen vond en de man zijn deur niet opendeed.

De buurvrouw vertelde: “Eerst dacht ik dat hij sliep, maar ik moest toch iemand op onderzoek laten gaan’’. Ze sloeg alarm, waarna de bejaarde man werd gevonden op zijn dak. Ze verteld: “Zijn ladder stond aan de verkeerde kant van het huis, waar niemand die kon zien. Hij moet zijn uitgegleden of zoiets, we weten het gewoon niet.” Zijn toestand zou inmiddels stabiel zijn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like