Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hoogbejaarde (86) met rollator probeert bank te beroven

emily_coakley

Als je zou denken dat oude omaatjes altijd lief en aardig zijn dan heb je het goed mis. Dat blijkt maar weer nadat de 86-jarige Emily Coakley afgelopen week heeft geprobeerd om een bank in Philadelphia te beroven. De vrouw meende dat ze bij haar geldopname te weinig geld had gekregen en eiste gewapend met een pistool het resterende bedrag op.

Een dag eerder was Emily Coakley bij de University City bank in Philadelphia geweest om geld op te nemen. Maar toen ze thuis kwam en haar geld telde, miste ze naar eigen zeggen 400 dollar. Dit liet de heetgebakerde bejaarde zich niet zomaar overkomen en daarom besloot ze om de volgende dag met een wapen haar geld terug te eisen. Ze greep haar pistool en haar rollator en rolde driftig de bank binnen. Daar richtte ze haar pistool op de bankmedewerker. Haar actie haalde niet veel uit, want al snel werd de bejaarde vrouw in de boeien geslagen en samen met haar rollator de bank uit begeleid.

Een klant die op dat moment in de bank aanwezig was vertelde: “Niet te filmen dit, ik heb nog nooit een overval meegemaakt, maar een overvaller van deze leeftijd en dan ook nog gewapend…” Emily werd onder meer beschuldigd van zware mishandeling, diefstal en terroristische dreiging. Nadat de bejaarde vrouw haar fouten toegaf is ze in afwachting van haar rechtzaak vrijgelaten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply