Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hongerige ijsbeer breekt in bij hotel Spitsbergen

bear2

Als een ijsbeer honger heeft zal hij er alles voor doen om iets te eten te pakken te krijgen. En dat blijkt maar weer nadat een hongerige ijsbeer gisterochtend een afgelegen hotel op de Noorse eilandengroep Spitsbergen binnen wist te dringen. Maar voordat hij de hele voorraadkamer van het hotel had leeggeplunderd, koos hij het hazenpad toen er een helikopter naderde.

Op het moment dat de ijsbeer het hotel binnendrong waren er negen gaten en vijf medewerker aanwezig. Er zou niemand in gevaar zijn geweest. Het dier werd betrapt door een van de medewerkers van het hotel die eten en drinken uit de voorraadruimte van het hotel moest halen. Toen ze in de voorraadkamer kwam, viel haar op dat er zakken met etensresten kapot waren. De medewerkster vertelde: “Toen ik geluiden hoorde, realiseerde ik mij dat de beer er nog was. Bang was ik trouwens niet”.

De ijsbeer zou zich niet alleen hebben vergrepen aan etensresten, ook zou hij een pak met chocolade hebben opgegeten. Toen er een helikopter naderde met daarin de gouverneur van Spitsbergen, wilde de beer vluchten. Maar het lukte hem niet om uit de voorraadkamer te komen zoals hij erin was gekomen, dus klom hij door een bovenraam en zetten het op een lopen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like