Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Honderden deelnemers op jacht naar seksspeeltjes

seksspeeltjes

Tegenwoordig vind je in ieder huishouden wel een seksspeeltje en dat is maar goed ook want erotische speeltjes verrijken je seksleven. Dit vinden ze bij Soft Love, een bedrijf dat demonstraties geeft voor seksspeeltjes, ook. Daarom organiseren ze ieder jaar weer een festival waarbij duizenden mensen op zoek gaan naar seksspeeltjes.

Gewapend met een schop gingen de deelnemers afgelopen zondag in het Belgische Wépion op zoek naar zo’n 800 seksspeeltjes, die in een groot veld begraven lagen. Het festijn is razend populair en er doen dan ook ieder jaar weer meer mensen mee met het evenement. Afgelopen zondag was de achtste editie van het spektakel en er kwamen meer dan 5000 mensen op af om te kijken hoe anderen jacht maakten op de seksspeeltjes.

Uit het buitenland is er ook toenemende interesse voor de wedstrijd. Zo waren er 800 Fransen gekomen naar Wépion. Vanwege de enorme populariteit van het festival overweegt de organisatie het evenement ook buiten België te gaan organiseren. Waar het evenement dan zal plaatst vinden is nog niet bekend, wel is er al een datum geprikt. Die vindt plaats op 14 april 2019. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like