Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hond eet 180 euro op en kost eigenaars nog eens 150 euro om geld er weer uit te krijgen

labradoodle1

Hoe lief een hond ook kan zijn, ze kunnen ook behoorlijk wat schade aanrichten als je ze even uit het oog verliest. Hier kwam een baasje uit de plaats Llanduno in Wales ook achter nadat zijn labradoodle voor omgerekend ruim 180 euro aan bankbiljetten opvrat. De eigenaars van de 9 jaar oude Ozzie hebben een dierenarts 150 euro moeten betalen om het geld weer uit zijn maag te krijgen.

Het incident gebeurde afgelopen week toen Neil en zijn echtgenote Judith Wright, niet thuis waren toen een buurman een enveloppe met papiergeld door de brievenbus naar binnen gooide. Eenmaal op de deurmat, besloot een kennelijk hongerige Ozzie het geld te verslinden en op te eten. Judith vertelde: “Toen we thuiskwamen, lag ons hele huis vol met stukjes geld’’.

Aangezien de Wrights in totaal 520 euro van hun buren tegoed hadden en er 340 euro aan verscheurde briefjes verspreid over de grond lag, wisten ze dat Ozzie nog 180 euro aan briefgeld in zijn maag moest hebben. Omdat de Wrights bang waren dat hun geliefde Ozzie te maken zou krijgen met gezondheidsproblemen hebben ze hem naar de dierenarts gebracht. Daar lukte het om het versnipperde geld, inclusief een paperclip en een plastic bewaarzakje, weer tevoorschijn te halen.

De rekening van 150 euro voor de ingreep is volgens de dierenarts een normaal tarief, ook al heeft hij alleen maar een stokje achterin de keel van de viervoeter gestoken om het dier te laten braken. Het stel gaat proberen een deel van het versnipperde geld terug te krijgen via een Engelse bank. Lukt dit niet, dan nemen ze daar genoegen mee. Judith vertelde” “De gezondheid van onze Ozzie, die we al als pup kregen, is belangrijker dan geld”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like