Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Halfnaakte man in handboeien achtergelaten na seksdate

boeie

Als je een date hebt is het natuurlijk wel zo leuk als deze ook een beetje uitdagend is. Maar het kan natuurlijk ook een beetje uit de hand lopen. Hier kwam een man ook achter nadat hij in de omgeving van het Gelderse dorpje Vuren halfnaakt werd achtergelaten met handboeien om.

Agenten uit het Gelderse dorpje kregen op vrijdagavond een melding binnen dat er een halfnaakte man vastgebonden in de uiterwaarden zou liggen. Het bleek dat de man geboeid was achtergelaten…  Na een seksdate. De politie vertelde: “Iemand zag een halfnaakte man in foetushouding liggen en maakte zich zorgen. Vanwege de leren outfit durfde de melder er echter niet naartoe te lopen. Wel belde die persoon de politie, dus toen zijn we eropaf gegaan.”

Hoe lang hij daar al lag, is niet duidelijk. De man had in zijn schaarse outfit nog wel drugs weten te verstoppen. Daarom is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Agenten moesten wel even van handboeien wisselen. Volgens de politie had de man er niet zoveel moeite mee om op deze manier aangetroffen te worden en reageerde vrij laconiek. De man had de kinky date op een plek waar volgens de politie regelmatig homoseksuele mannen elkaar treffen. “We krijgen er wel vaker meldingen over.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like