Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Half naakte Est aangetroffen in parkeergarage na hardstyle festival Qlimax

qlimax

Als je na een feestje gaten in je geheugen hebt dan weet je dat je waarschijnlijk iets te ver bent gegaan. Maar als je zonder kleren wakker wordt in een parkeergarage en je kan je echt helemaal niks meer herinneren, dan heb je het wel erg bont gemaakt. Dit overkwam een 28-jarige man uit Estland nadat hij afgelopen weekend in de GelreDome Qlimax had bezocht.

Agent Eric Hortensius en zijn collega troffen de half naakte man zondag ochtend rond 7 uur aan in de parkeergarage van Arnhem Centraal. De Est sprak gebrekkig Engels en kon zich niet meer herinneren hoe hij zonder kleren in de parkeergarage onder het Arnhem Centraal terecht was gekomen. Nadat de agenten hem hadden meegenomen naar het Arnhemse politiebureau en ze hem een kop koffie hadden gegeven begon de man zich vaag te herinneren dat hij Qlimax in de GelreDome had bezocht. Maar hij had geen flauw idee over hoe hij daar terecht was gekomen.

De agenten lieten hem thuis met zijn moeder bellen en toen pas werd hem duidelijk dat hij speciaal met zijn vrienden was afgereisd naar Arnhem voor Qlimax. Het bleek dat de Est en zijn vriendengroep verbleven in een vakantiehuisje in Beers. De agent vertelde: “We hebben hem in een papieren overall en op slippers naar zijn vrienden in Noord-Brabant gebracht’’. Later werden de kleren van de Est verspreid terug gevonden in de parkeergarage. Blijkbaar had hij zichzelf strak van de xtc uitgekleed en was hij in slaap gevallen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like