Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Grote drugsvangst op Londense luchthaven blijkt cakemix

hond

Zo nu en dan denkt de douane een grote hoeveelheid drugs te hebben onderschept, maar dan blijkt het achteraf toch om iets anders te gaan. Dit bleek ook zo te zijn toen de douane op Gatwick Airport in Londen afgelopen week op een koffer stuitte met daarin grote zakken witte poeder. Ze dachten een grote hoeveelheid drugs ontdekt te hebben, maar uiteindelijk bleek het te gaan om een mix voor veganistische cakes.

Een medewerker van de veganistische pizzeria “Purezza” die onder andere een vestiging in Londen heeft, werd ‘betrapt’ met de witte poeder in zijn koffer. Het goedje werd ter plaatse getest op illegale substanties, maar er werd niets bijzonders gevonden. Het bleek namelijk te gaan om een mix van bloem, suiker en andere ingrediënten om cake te maken.

Om er zeker van te zijn werd de poeder meerdere malen uitvoering getest maar de substantie bevatte geen sporen van drugs. De 25 zakken bakpoeder werden snel teruggegeven aan de eigenaar, die de douaniers vervolgens een stukje cake beloofde. Als reactie op het voorval plaatste de douane dit bericht op Twitter: “Voorzie uw voedsel waren alstublieft van een label en breng de volgende keer gelijk wat stukjes cake mee zodat we kunnen proeven”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like