Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vriendinnengroep vindt ruim 26.000 euro tijdens weekendje weg

cash

Wat zouden jij en je vrienden doen als jullie tijdens een weekendje weg duizenden euro’s zouden vinden? Zouden jullie meteen met die biljetten gaan smijten of zouden jullie het netjes bij de politie langs brengen? Een groep vriendinnen uit het Limburgse Ospel, besloot dat laatste te doen toen ze tijdens hun weekendtrip een tasje met ruim 26.000 euro aan contant geld vonden.

De acht meiden hadden in het weekend van 10 maart een appartement gehuurd in Valkenburg, waar één van hen bij aankomst een make-uptasje vond in de slaapkamer. In het tasje bleek een bedrag van ruim 26.000 euro aan cash geld te zitten. De dames hebben er nog even over nagedacht om het geld zelf uit te geven, maar besloten het uiteindelijk toch maar aan te gegeven bij de politie. Één van de vriendinnen vertelde: “Toen we eenmaal doorhadden dat het om zo’n hoog bedrag ging, vertrouwden we het niet meer.”

Nadat de dames het bedrag hadden overhandigt, besloot de politie contact op te nemen met de eigenaar van het appartement. Die beweerde dat het gevonden geldbedrag van hem zou zijn. De tas met de duizenden euro’s aan contant geld ligt nog steeds op het politiebureau. De politie vertelt: “Als het om zo’n groot geldbedrag gaat willen we dat natuurlijk zorgvuldig checken.” Waarschijnlijk zullen de acht dames niks overhouden aan hun goede daad. Één van hen vertelde: “We hebben begrepen dat we geen vindersloon krijgen. We hebben er wel een klein beetje spijt van.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like