Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Groep bikers brengen gepest meisje naar school

Bikers brengen meisje naar school

Op veel middelbare scholen komt het voor dat tieners gepest worden. Soms gaan deze pesterijen zo ver dat degene die gepest wordt geen andere optie meer heeft dan hierbij de hulp van anderen in te schakelen. Zo ook een 16-jarig meisje van het Sint-Jozefinstituut in Kontic in België. Tijdens de eerste schooldag van het meisje werd ze door de hele groep bikers naar school gebracht.

Afgelopen school jaar werd de tiener zo ernstig gepest dat ze geen andere uit weg meer zag dan om hulp te vragen van de motorclub Taca. Deze naam staat voor ‘Templars Against Child Abuse’ en de groep bikers komt op voor kinderen die worden gepest. Ze brachten het meisje ‘s ochtends naar school en haalde haar ‘s middags weer op “Om duidelijk te maken dat ze de bescherming en de steun van Taca geniet”, zegt aanvoerder Crol, die zijn echte naam liever niet in de krant ziet.

De actie viel bij zowel de politie, als bij de schooldirectie niet in goede aarde. “Ondanks de misschien nobele achtergrond, vinden we dit geen goede zaak. Dergelijke kwesties dienen op een andere manier te worden aangekaart”, zegt woordvoerder Dirk Fonteyne van de politiezone Hekla. Volgens de moeder van het meisje heeft de actie van de groep bikers wel degelijk effect. “Ze gaat al een hele week met een grote glimlach naar school.”

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like