Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Grapjas wijzigt adres hoofdkantoor UPS naar eigen appartement

ups

Als je een geintje uit wilt halen bij je baas, is het hartstikke leuk om het adres van het hoofdkantoor te veranderen en dan te kijken wat er gebeurt. Tenminste dat dacht de 24-jarige medewerker van UPS, Dushaun Henderson-Spurce. Hij wordt nu aangeklaagd omdat hij het adres van het hoofdkantoor van UPS veranderde naar dat van zijn eigen appartement.

De jonge medewerker van UPS ontving duizenden stukken post bij zijn tweekamerappartement in Chicago. Maar door zijn geintje wordt hij nu aangeklaagd voor diefstal en fraude en zit hij vast tot hij voor de rechter moet verschijnen. Dushaun, die in 2012 een korte tijd werkte als postsorteerder, kon met een handgeschreven formulier het adres aanpassen en veranderde het adres van Atlanta naar dat van zijn appartement in Chicago.

Pas drie maanden nadat de wijziging was doorgevoerd, werd dit ontdekt door een beveiligingsmedewerker van het postbedrijf. Dushaun ontving onder meer creditcards die waren bedoeld voor de directie van UPS. Nadat de autoriteiten besloten langs te gaan bij het appartement kwamen ze tot de ontdekking dat er maanden lang “bergen” aan post op de locatie was bezorgd. Hij liet weten dat het niet zijn schuld zou zijn geweest maar dat hij slachtoffer zou zijn geworden van identiteitsfraude. Dushaun wordt aangeklaagd voor diefstal en fraude en zit vast tot hij voor de rechter moet verschijnen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply