Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gezochte verdachte belooft politie om zich te melden bij 15.000 likes

jose

Sommige mensen doen echt alles voor de likes, zo ook de 29-jarige Jose Simms. De Amerikaanse man wordt gezocht door de de politie van Torrington, in de Amerikaanse staat Connecticut. Afgelopen week liet hij de agenten weten dat hij zichzelf zou aangeven op het politiebureau als het Facebook-bericht met zijn opsporingsposter genoeg likes krijgt.

Jose wordt gezocht omdat hij meerdere keren niet is op komen dagen bij de rechtbank voor verschillende kleine vergrijpen. In totaal staan er zo’n zeven arrestatiebevelen tegen de veelpleger uit. Eerder deze week nam Jose contact op met de politie om de afspraak met de agenten te maken dat hij zich zou komen melden op het bureau als zijn opsporingsbericht vijftienduizend likes zou krijgen.

De agenten gingen hiermee akkoord en plaatste het opsporingsbericht op d Facebook-pagina van de politie van Torrington. In eerste instantie liet Jose weten dat hij zichzelf pas zou aangeven bij twintigduizend likes. Maar de agent die met hem onderhandelen vond dat te veel wist hier een paar duizend likes vanaf te praten. Het opsporingsbericht heeft inmiddels meer dan genoeg likes behaald, maar volgens de agenten heeft Jose zichzelf nog niet vrijwillig gemeld op het politiebureau.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like