Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Gezin koopt droomhuis met goed uitzicht op homo-ontmoetingsplek

homo1

Als je een huis koopt is het natuurlijk wel zo handig dat je een beetje een idee hebt van wat er zich in de omgeving afspeelt zodat je niet ineens voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit is iets waar Kim Duin-Oosterman en haar man niet over na hadden gedacht toen ze hun karakteristieke jaren 30-woning kochten. Vanuit het huis heb je namelijk uitzicht op een homo-ontmoetingsplek.

De woning van het stel staan in het Nederlandse Benningbroek, een dorp zo’n 45 kilometer ten noorden van Amsterdam. Toen ze het huis kochten hadden ze geen idee dat de kinderkamers uitkeken op een homo-ontmoetingsplek. Achter hun huis vinden dagelijks seksuele ontmoetingen tussen mannen plaats. De gefrustreerde moeder van drie vertelt: “Soms zijn ze met z’n zessen bezig.”

De eerste keer dat Kim de mannen zag, geloofde ze haar ogen bijna niet. “Ik stond in de kamer van mijn kleinste, bij de vensterbank. Opeens zag ik daar twee naakte mannen die elkaar aan het afwerken waren. Op klaarlichte dag! Ik stond perplex.” De moeder hoopte dat het een incident was, maar de mannen komen dagelijks naar de bosjes naast de parkeerplaats. Kim belt bijna elke dag met de politie,  want de plek is geen officiële homo-ontmoetingsplaats. Maar als de agenten arriveren, zijn de mannen alweer verdwenen.

Kim en haar man klopten ook aan bij de gemeente Medemblik waartoe het dorp Benninbroek behoort. Die zegt vooralsnog niets te kunnen doen, omdat het terrein niet onder hun beheer maar onder die van de overheidsdienst Rijkswaterstaat valt. Volgens de buren van Kim worden de bosjes al 32 jaar door mannen gebruikt als cruiseplek voor anonieme seks. Ook de buren hebben vaak met de politie gebeld, maar worden naar eigen zeggen niet serieus genomen. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er extra controles gaan plaatsvinden en dat er meer gesurveilleerd zal worden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like