Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gevangenisbewaarster gaat er vandoor met bajesklant

jail

Het leven kan soms een hele andere wending krijgen dan je van te voren dacht. Dit bewijst zich maar weer nadat een 24-jarige medewerkster van de Schotse gevangenis ontslag nam en er vandoor ging met een pas vrijgelaten gevangene.

In eerste instantie gingen er geen alarmbellen af, nadat cipier Kristi Davidson haar baan opzegde. Maar toen er even later foto’s van haar verschenen met de kort daarvoor vrijgelaten gevangene Jamie Bunting, keken haar ex-collega’s toch wel even gek op. De twee waren op vakantie gegaan naar Turkije, waar de tortelduifjes verschillende romantische foto’s deelde. Onder de foto’s schreef Jamie onder andere: “De beste twee weken van mijn leven en Ik hou van jou”.

De twee hebben elkaar leren kennen in de gevangenis in West Lothian (Schotland). Volgens het Schotse Dienst Justitiële Inrichtingen is een relatie tussen gevangenen en cipiers: “Uit den boze!” Of de twee al een setje waren toen Jamie nog vastzat, is niet bekend. Wel zou Kristi haar baan ongeveer gelijktijdig met de vrijlating van Jamie hebben opzegd. De ex-collega’s van Kristi hebben het contact met haar verbroken en willen ze niets meer met haar te maken hebben.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like