Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: gast photoshopt haaien met menselijke tanden

Sommige mensen hebben zich heer en meester in het beheersen van de software gemaakt. Met wat fantasie en creativiteit kunnen zij de gekste foto’s in elkaar flansen. Velen maken geweldige foto’s, maar sommige laten hun geest iets te veel de vrije loop laten. Zo is er iemand die haaien met menselijke tanden photoshopt. Het resultaat hiervan is heel, heel erg raar.

Photoshop

Photoshop is een krachtige beeldbewerkingssoftware ontwikkeld door Adobe. Het stelt gebruikers in staat om afbeeldingen te manipuleren, retoucheren en creëren met diverse tools en filters. Van professionele fotografen tot grafisch ontwerpers, het is een onmisbaar hulpmiddel in de creatieve industrie.

In een bizarre en creatieve wending in de wereld van beeldbewerking heeft een individu de internetgemeenschap versteld doen staan door haaien te photoshoppen met menselijke tanden. Deze onverwachte visuele mashup roept zowel verwondering als lachsalvo’s op, terwijl het de verbeelding prikkelt met zijn eigenaardige en humoristische esthetiek.

Check ‘WTF: gast photoshopt haaien met menselijke tanden’ hieronder:

Check ook: 20 GRAPPIGE VOORBEELDEN VAN VERWARRING EN MISVERSTANDEN

Bron & beeld: sad and useless

You May Also Like