Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Fries in eikel gebeten voor een stalmuursluiper

spin_0

Mannen beweren vaak dat ze niet bang zijn voor spinnen, maar na het lezen dit verhaal zal je in het vervolg waarschijnlijk wat huiveriger zijn voor deze achtpotige griezels. Een man uit Friesland zou  begin deze maand namelijk tijdens het slapen in zijn eikel zijn gebeten door een stalmuursluiper.

De meeste mensen hebben nog nooit van een stalmuursluiper gehoord, maar deze man uit Friesland zal de naam waarschijnlijk niet snel meer vergeten. De Fries werd in de nacht van 4 op 5 juni namelijk in zijn eikel gebeten door de vrouwtjesspin. Het is voor zover bekend de eerste melding van een beet van deze spinsoort. De man zou dan ook per toeval zijn gebeten door de stalmuursluiper.

De spin maakt zelf geen web en gaan dan ook actief op zoek naar hun prooi, zoals andere roofdieren dit ook doen. Vermoedelijk is de spin tijdens het jagen vast komen te zitten in de onderbroek van de man waarna ze uit paniek beet in de penis van de man. Ondanks dat een beetje van de spin uiteraard wel pijn doet is het dier verder niet giftig. Of de Fries er ook daadwerkelijk een spinnenfobie aan heeft over gehouden is niet bekend.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like