Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Fles met as van overleden Texaan duikt op in Florida

fleschchchc

Als iemand plotseling komt te overlijden is het mooi een mooi gebaar om ervoor te zorgen dat diegene zijn laatste wens in vervulling gaat. Dit dachten de familieleden van Brian Mullins uit Texas ook toen ze hem een laatste rustplaats wilde geven. Daarom vertrouwden ze een fles met daarin zijn as en de liefdevolle woorden van zijn familie toe aan de golven. Afgelopen week spoelde de fles an op het strand van Miramar Beach waarmee zijn laatste avontuur in vervulling was gegaan.

Een strandganger vond de fles met de as van de Texaanse sleepwagen chauffeur aan een strand in het noordwesten van Florida. De onthutste badgast bedacht zich geen moment en leverde het flesje over aan de politie. Agent Pendleton, die de fles kreeg overhandigd, werd er emotioneel van. Ze vertelde: “Hij was een verwoed visser. Hij wilde de wereld rondreizen, maar van vissen op zee kwam het nooit.” Daarom vertrouwden de familieleden de fles met as begin augustus aan de golven toe.

In het flesje zat ook een briefje van de 14-jarige dochter van Brain, daarop stond: “Ik was 14 toen mijn vader overleed. Zijn dood heeft onze familie hard geraakt maar, zoals mijn oma zegt, hij hield van de vrijheid. Dus daarom doen we dit.” Om de kosten van een mogelijk telefoontje te vergoeden, had Brians verdrietige moeder zelfs een viertal biljetten van één dollar bijgevoegd.

Na het lezen van het liefdevolle briefje wist de politieagente dat ze te hulp moest schieten. Een vriend van de politieagente verhuurt vissersboten en was bereid Brians as ver uit de kust weer in zee te zetten met de briefjes en de dollarbiljetten. Ze verteld: “We hopen het flesje niet meer terug te zien, we hopen dan ook dat hij ergens ver weg weer een keer aanspoelt.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like