Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Feyenoord-supporter wilde Heracles omkopen

heracles2

Het kampioenschap voor Feyenoord is eindelijk binnen! De meeste supporters waren ervan overtuigd dat hun club dit jaar de Eredivisie zou gaan winnen. Toch leek niet iedereen hier zo zeker van te zijn na de nederlaag tegen Excelsior. Er zou afgelopen week namelijk een briefje in de kleedkamer van Heracles zijn gevonden waarmee een Feyenoord-fan de Almeloërs wilde omkopen.

De brief zou er al sinds afgelopen woensdag hangen en was gericht aan de aanvoerder Mark-Jan Fledderus. “Hij bood ons allemaal 5000 euro aan, omdat hij een goed handeltje zou hebben en dat ons meer op zou leveren dan twee wedstrijden in Europa. Er stond alleen geen afzender bij”, vertelde Fledderus met een lach. De anonieme afzender eindigde de brief met de uitslag: Feyenoord – Heracles: 6-0. Fledderus zegt: “We hebben er om gelachen. Dit is mooi, toch?” 

De spelers van Heracles werden overspoeld met berichten en verzoekjes van zowel Ajax als Feyenoord fans. Het raarste verzoek dat Joey Pelupessy kreeg, kwam van een vriend van zijn neef. Hij zei: “Als jullie winnen van Feyenoord, tatoeëer ik je handtekening op mijn kont.” Verder kregen de spelers van Heracles taarten, etentjes en kratjes bier aangeboden. De Heraclieden konden er wel om lachen en keken vooral uit naar de wedstrijd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like