Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Feestvierder wordt na Koningsdag wakker in Dixi

dixi

Het zal je maar gebeuren: het ene moment sta je op Koningsdag nog feest te vieren tussen honderden mensen en het andere moment word je wakker en zit je opgesloten in een Dixi. Dit overkwam een jonge Groninger die afgelopen Koningsdag in slaap was gevallen terwijl hij op een mobiel toilet zat. De Groninger moest bevrijd worden uit de Dixi die al afgevoerd was naar een industriegebied.

Toen hij afgelopen zaterdagochtend tot de ontdekking kwam dat hij vast zat in het hokje belde hij de politie. Hij vertelde dat hij in slaap was gevallen in de dixi en dat hij er niet meer uit kon. De jongen vertelde: ‘’Ik kon de deur op een kier open krijgen, maar er niet uit stappen omdat hij omgeven was door andere dixi’s.” De agenten wisten de Groninger al snel te lokaliseren en te bevrijden uit zijn benarde positie.

Nadat de jongen uit de dixi was gesprongen wilde hij het liefst zo snel mogelijk naar huis. De jongen wist niet meer waar en wanneer hij in de dixi was gestapt, maar volgens een medewerker moet het rond een uur of 01.00 zijn geweest. Medewerkers van het bedrijf boden hem nog een kop koffie aan, maar hij hij wilde het liefst zo snel mogelijk naar huis. Een van hen vertelde: Een nacht slapen in een volle dixi, ik moet er niet aan denken! Waarschijnlijk zal hij dit niet snel meer vergeten.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like