Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Enorme hamburger voor 9000 euro geveild in Dubai

hamburger1

In Dubai is deze week wel een heel bijzonder hamburgerbroodje verkocht. De hamburgertoren bestond uit maar liefst zeven stukken vlees, verschillende soorten kaas, kalfsspek tomaat en sla omhuld met een brioche broodje en werd voor ruim 9 duizend euro geveild voor het goede doel.

De maker van het royale broodje was sjeik Mohammed bin Abdullah Al Thani van de koninklijke familie van Qatar. De zeven hamburgers stonden voor elke emiraat binnen de Verenigde Arabische Emiraten en ze werden geserveerd met een harissasau en een chocolademilkshake. De koper van het culinaire hoogstandje was de Dubaise zakenvrouw Asma Al Fahim. Zij bood het winnende bod van 9000 euro via de telefoon.

Asma liet weten het geld graag te willen spenderen aan het goede doel. Daarnaast wil ze met het bod de voormalig directeur van de goededoelenorganisatie eren die vorig jaar om het leven kwam bij een woningbrand. De gerechtenveiling van goededoelenorganisatie Pink Caravan bracht in totaal bijna 28.000 euro op. De opbrengst gaat naar onderzoek voor borstkanker. Of ze de hamburger ook daadwerkelijk heeft opgegeten is helaas niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like