Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Python met unieke smiley patronen is veel geld waard!

ssssmile

We leven in een wereld vol wonderen en zo nu en dan zorgt moeder natuur dan ook voor onverklaarbare verrassingen. Of zou het zo zijn dat sommige van deze unieke verschijnselen toch een logische verklaring hebben? Dat is de vraag nadat er in de Verenigde Staten een albino koningspython werd gekweekt met drie smiley emoij’s op zijn huid.

Hoewel elke slang een uniek patroon heeft, staat de python erom bekend dat de vorm van het patroon vaak terugkeert. Het is dan ook een raadsel of het smiley patroon op de huid van deze python een toevalstreffer is of het werk van een hele goede slangen kweker. De eigenaar van de slang is Justin Kobylka. Hij is al acht jaar bezig met het kweken van pythons. Justin beweert dat hij het smiley patroon bewust heeft gekweekt. De slang zou dan ook minstens 4.250 euro waard zijn terwijl een ‘gewone’ koningspython maar zo’n 40 euro kost.

Volgens Esther Dondorp, van het Naturalis Biodiversity Center is dit geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Ze vertelt: “Wat vaststaat is dat de patronen van deze slangensoort vaak terugkeren en dat hierdoor bijzondere tekeningen kunnen ontstaan, maar hoe deze mutaties precies tot stand gekomen is, is zelfs voor onderzoekers nog een punt van discussie.” Wat in ieder geval wel vaststaat is dat Justin niet van plan is om zijn zeldzame emoij python te verkopen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like