Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Egypte kwaad vanwege seksvideo op piramide

seks

Seks hebben op een uitdagende plek kan hartstikke spannend zijn. Maar als je dit doet zorg er dan wel voor dat je mensen hun culturele achtergrond niet in verlegenheid brengt. Dit is iets waar een vrijend stel waarschijnlijk niet bij stil had gestaan terwijl ze seks hadden op de Piramide van Cheops in Egypte.

Nadat een video van hun vrijpartij op het internet verscheen ontstond er behoorlijk wat ophef in het Afrikaanse land. In de drie minuten durende video is te zien hoe het stel de piramide beklimt en vervolgens op de top hun kleren uit trekken. De Egyptische Minister van Oudheden, Khaled al-Anani laat de zaak onderzoeken. Hij omschreef de video als een schending van het publiek moraal en zegt de beelden te laten onderzoeken door de procureur-generaal.

De beelden van het vrijende stelletje zouden afgelopen woensdag zijn geüpload op YouTube door de Deense fotograaf Andreas Hvid, die erom bekend staat foto’s te maken van hoogtepunten. Kort nadat het filmpje online was gezet is hij door Andreas Hvid zelf weer offline gehaald. Het is in Egypte verboden om piramides te beklimmen en Khaled al-Anani is dan ook vastberaden de daders op te sporen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like