Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nachtmerrie: Duitse autobahn bezaaid met tienduizenden bierflesjes

pils

Er gaat meestal een lange reis aan vooraf voordat jouw favoriete biertje kan worden geserveerd. En ja, bij het transporten van die goudgele rakkers kan het soms dan ook wel eens goed mis gaan. Zo zou er afgelopen week 31.640 flessen bier zijn gesneuveld op de Duitse snelweg tussen Florstadt en Wölfersheim tijdens een verkeersongeval.

Volgens de politie zou er een vrouw met haar Polo tegen de vangrails terecht zijn gekomen waardoor ze vervolgens tegen de vrachtwagen aan botsten. Door de klap schuurde het dekzeil van de vrachtwagen en kwamen er zo’n 31.640 flesjes bier op de rijbaan terecht. In de vrachtwagen waren 28 pallets met 1.584 kratten bier geladen van het merk Krombacher.

De chauffeurs van de Polo en de vrachtwagen zijn gelukkig niet gewond geraakt bij het ongeluk. Wel zijn hun voertuigen flink beschadigd en heeft het verkeer uren lang stil gelegen, omdat de hulpdiensten wel even bezig geweest met het opruimen van de kapotte bierflesjes. Bij het ongeluk is er ongeveer 10.000 liter bier verloren gegaan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like