Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dronken gepensioneerd stel richt ravage aan in Brits hotel

perthshire

Als je zou denken dat oudere echtparen altijd beschaafd zijn en respect hebben voor de omgeving, dan heb je het mis. Zo moesten de gasten en het personeel van het Highland Perthshire resort vluchten, nadat twee dronken gepensioneerden er een ravage aanrichtten.

De gasten van het hotel werden midden in de nacht gewekt doordat de 72-jarige Robert Fergus poedelnaakt door de receptieruimte rende. In zijn handen hield hij een schaar, waarmee hij verschillende kabels doorknipte en een glas kapotmaakte. Ook zijn 69-jarige vrouw Ruth gedroeg zich opvallend. Zo zou ze agressief zijn geweest tegen het personeel en dreigde ze zelfs een medewerker neer te schieten.

Volgens haar advocaat reageerde de vrouw zo vijandig, omdat ze eerder die avond veel alcohol had geconsumeerd. Dat zou slecht zijn gevallen doordat ze weinig had gegeten. De man gaf toe schuldig te zijn aan het kapot maken van de eigendommen van het hotel. Ook vertelde hij tijdens de rechtszaak te beseffen dat hij zich op een vijandige manier had gedragen richting het personeel. De rechtbank besloot het echtpaar een boete op te leggen van zo’n 4500 euro vanwege hun gedrag. Ook zou meneer Fergus 900 euro schadevergoeding moeten betalen aan het hotel.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like