Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dronken gast moet 1300 euro betalen voor Uber ritje

kenny1

Als je na een avondje stappen gemakkelijk en goedkoop naar huis wil, kan je natuurlijk altijd een Uber bestellen. Het is dan alleen wel handig dat je er bewust van bent, hoe lang je rit is. Hier kwam de 21-jarige Kenny Bachman ook achter nadat hij bij thuiskomst 1300 euro moest aftikken voor zijn Uber ritje.

Kenny besloot is een dronken toestand om een Uber te bestellen naar zijn huis in Philadelphia. Het enige probleem was, dat hij vergeten was dat hij in West-Virginia zat, zo’n 500 kilometer uit de buurt van zijn woning. Hij vertelde: “Ik werd opeens wakker in de Uber en dacht, waarom zit ik in vredesnaam in een auto naast een willekeurige gast die ik niet eens ken.” Toen hij in de gaten had wat er aan de hand was, was hij al over de helft van de rit die zo’n vijf uur duurt. Omkeren had geen zin meer, dus besloot hij het ritje toch maar gewoon af te maken.

Kenny had echter dubbel pech want in zijn dronken toestand had hij ook nog eens een Uber XL besteld, een luxere variant dan normaal. Hierdoor moest hij bijna twee keer zoveel betalen als bij een normale rit. Hij vertelde: “Toen de rit was afgelopen en ik zag hoeveel ik moest betalen dacht ik: Oké, dit is krankzinnig, gekkenwerk”. Kenny diende een klacht in bij Uber, maar volgens het bedrijf heeft de chauffeur hem netjes afgeleverd bij het adres zoals hij dat had gevraagd. Uiteindelijk heeft hij toch maar gewoon voor het ritje betaald.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like