Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Dronken Duitser springt op rijdende trein nadat hij trein dreigde te missen

trein

Als je op het perron staat te wachten en je mist je trein omdat je even niet staat op te letten, is dat mooi balen. Maar om dan met gevaar voor eigen leven toch nog proberen om op de trein te springen, dat is gekkenwerk. Dit deed een 33-jarige Duitser nadat hij op het station in Duisburg zijn trein dreigde te missen.

Toen de man afgelopen week in Duisburg uit de Eurocity stapte om te roken, kwam nog voordat hij zijn sigaret op had de trein weer in beweging. Daarop besloot hij om op één van de koppelingen van de trein te springen en zich vast te klemmen aan een van de treinstellen. De trein reed het station uit en begon steeds meer vaart te maken terwijl de man zich angstig aan de wagon probeerde vast te klampen.

Later vertelde de man dat hij meerdere malen om hulp had geroepen maar het duurde zeker vijf minuten voor andere treinpassagiers hem in de gaten kregen. Een van hen trok aan de noodrem, waarmee de dodenrit van treinsurfer werd beëindigd. Bij het volgende station in Essen stond de spoorwegpolitie hem op te wachten. Een blaastest wees uit dat de man 1,9 promille alcohol in zijn bloed had. Vervolgens kreeg hij een boete voor het op een gevaarlijke manier verstoren van het treinverkeer.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like