Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Dronken cavia dieven hebben spijt en brengen diertjes terug

cavia

Alcohol doet soms rare dingen met je, want als je dronken bent doe je soms dingen waar je later spijt van krijgt. Dat blijkt maar weer nadat berouwvolle dieven afgelopen week twee cavia’s terug hebben gebracht. Ze hadden de diertjes in een dronken bui gestolen uit een dierenparkje in de Duitse stad Recklinghausen. De diertjes werden uiteindelijk in een doos terug gebracht met de verontschuldigingen en een briefje van 50 euro als schadevergoeding.

De politie liet weten dat de daders een papiertje met daarop “Het is moeilijk onder woorden te brengen hoezeer het ons spijt dat dit is gebeurd” op het doosje hadden geplakt. Ze noemen hun gedrag zelf ‘onacceptabel’ en benadrukken dat ze zich ‘liefdevol hebben bekommerd’ om het welzijn van de cavia’s. Ze waren blijkbaar toch iets minder stoer dan ze zelf dachten toen ze die avond dronken waren.

De cavia dieven klommen zaterdagnacht over het parkhek en wisten de toegang tot de dierenverblijven open te breken. Een bewakingscamera legde de vijf verdachten vast. Hoewel zij ernstig last hebben gekregen van een kwaad geweten beschouwt de politie de zaak niet als afgedaan. Wat voor maatregel het vijftal boven het hoofd hangt is niet bekend gemaakt. Een poosje caviahokken schoonmaken zou in deze wel een gepaste straf zijn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply