Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Drie poedelnaakte vrouwen vluchtte weg voor de politie

police2

Sommige mensen kicken erop om naakt in de rondte te wandelen in het openbaar. Natuurlijk mag dit niet zomaar maar als je dan toch gesnapt wordt, wat doe je dan? Drie vrouwen die naakt aan het recreëren waren in de Amerikaanse staat Florida beweerden nadat de politie ze staande hield dat ze zich na een douche alleen aan de lucht lieten drogen. Vervolgens vluchtten ze ineens weg, maar na een wilde achtervolging van meer dan 30 kilometer werden de drie naakte dames gearresteerd.

De agenten benaderden de drie vrouwen toen ze poedelnaakt op een parkeerplaats langs een snelweg stonden. De vrouwen deden hun kleren aan en verklaarden dat ze zich aan de lucht lieten drogen omdat ze zich net gewassen hadden. Maar toen ze hun kans schoonzagen vluchtten ze in hun waren en pas na een wilde achtervolging van 30 kilometer wisten de agenten de dames in te rekenen. De agenten waren daarbij genoodzaakt om op de banden van de auto te schieten om ze tot stilstand te brengen. Daarna weigerde ze uit de auto te komen.

Ook de arrestatie verliep niet zonder slag of stoot. Eerst dreigde een agent te worden overreden door de opstandige wegmisbruikers. De vrouwen moesten alle drie tegen de grond gewerkt worden met een stroomstootwapen. In de wagen werd een kleine hoeveelheid cannabis gevonden. De vrouwen zijn achter slot en grendel gezet en zullen zich moeten verantwoorden voor het onder meer verwonden van een agent, verzet bij een arrestatie, een vluchtmisdrijf en openbare zedenschennis.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like