Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Doktoren vinden 152 metalen voorwerpen in de maag van vrouw

schroef

Dat sommige mensen er rare eetgewoontes op na houden blijkt maar weer nadat Nina, een 74-jarige Russische vrouw met spoed naar het ziekenhuis moest. De oudere vrouw voelde zich namelijk ontzettend ziek en had plotseling veel last van haar maag. Eenmaal in het ziekenhuis kwamen de doktoren tot de ontdekking dat er zo’n 152 metalen objecten in de maag van de vrouw zaten.

De oudere vrouw moest met spoed geopereerd worden om de metalen voorwerpen uit haar maag te halen. De chirurg liet weten dat hij ontzettend nauwkeurig te werk moest gaan omdat er een grote kans bestond op een maag perforatie. Uiteindelijk werden er verschillende schroeven en spijkers, bouten, onderdelen van een schroevendraaier en een zilveren ketting uit de maag van de vrouw gehaald.

Het is niet helemaal duidelijk waarom de voorwerpen in haar maag zaten. De doktoren denken dat de vrouw een psychische stoornis heeft waardoor de drang heeft om gevaarlijke voorwerpen door te slikken. De 152 metalen objecten uit de maag van de vrouw wogen samen meer dan een kilo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like