Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dievegge rooft voor 1.000 dollar aan anti-verouderingsmiddelen uit botoxkliniek

schermafbeelding_2019-09-01_om_20

Voor sommige mensen is hun uiterlijk heilig, ze doen er dan ook alles aan om hun jonge uitstraling te behouden. Zo ook voor de vrouw die op de vlucht is voor de Texaanse politie omdat kort geleden een grote hoeveelheid anti-verouderingsproducten stal uit een botox-kliniek in Houston.

De platina blonde bimbo dook maandagavond 23 augustus iets voor 20.30 uur op bij de Botox-kliniek, RN MD Spa in Sugar Land. Op de beelden is te zien hoe ze minutenlang probeert om het slot van de kliniek te forceren. Haar honger naar botox is klaarblijkelijk groot, want op de beelden is te zien hoe ze een automatische handzaag uit haar SUV haalt en daarmee aan de slag gaat.

Uiteindelijk lukt het haar op de praktijk open te breken en de anti-verouderingsmiddelen buit te maken. Volgens de eigenaar was de inbreekster enkel geïnteresseerd in de botox en consoorten. Andere waardevolle spullen zoals iPads liet ze links liggen. De ondernemer schat de waarde van het gestolen goed op 1.000 dollar. De Texaanse politie is naar de vrouw opzoek maar voor ze ver ontbreekt nog ieder spoor van de botox blonde babe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like