Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

De ‘fish bra’ is de nieuwste zomertrend op Instagram

Zomertrend 'fish bra'

Het is weer eens zover. Er is een nieuwe online trend gaande en dit keer gaat het om de zogeheten ‘fish bra’. Een viral waarbij halfnaakte vrouwen een foto op Instagram posten waarop ze een vis voor hun borsten houden. Of het nou een zalm, baars, een zeester of een haai is, dat maakt niet uit, zolang de vis maar door kan gaan als bikini-top. Inmiddels doen al duizenden vrouwen mee aan de nieuwe trend en zijn de fish bras een gigantische hit.

De topless dames proberen elkaar allemaal te overtreffen door te poseren met de meest exotische vissen. Hoe origineler, hoe beter. De fish bras zijn razend populair en er is inmiddels een speciaal Instagram-account aangemaakt waar de foto’s op worden verzameld. Vanuit de hele wereld worden er foto’s geupload onder de hashtag #fishbra en het Instagram-account heeft inmiddels al meer dan 110.000 volgers.

Hoe het precies is ontstaan is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk is deze trend begonnen om de vissport weer populair te maken. De manier waarop de dames op de foto staan heeft veel weg van sportvissers die poseren met met hun gevangen vis als troffee. Tot nu toe is de fish bra de populairste trend van deze zomer en er zullen vast nog veel topless vrouwen met vissen voorbij gaan komen op Instagram.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like