Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Chinese vrouw koopt puppy maar blijkt zwarte beer te zijn

beer

Dat sommige mensen het verschil niet zien tussen een koe en een paard, dat komt wel vaker voor. Maar bij sommige mensen is het wel heel ernstig gesteld. Zo dacht een Chinese vrouw dat ze tijdens haar vakantie een puppy had gekocht. Maar kwam er twee jaar later achter dat het een zwarte beer was.

Mevrouw Su uit het Chinese Yannan dacht twee jaar geleden een Tibetaanse mastiff puppy te hebben gekocht. Het jonge dier groeide als kool, maar omdat de Tibetaanse mastiff tot 80 kilo zwaar kan worden was de vrouw aanvankelijk niet ongerust. Maar toen de zogenaamde hond duidelijk groter begon te worden dan een volwassen mastiff is de vrouw toch maar naar de dierenarts gegaan. Hier werd haar tot haar verbijstering verteld dat ze al twee jaar in huis woonde met een 200 kilo zware zwarte beer.   

De vrouw besefte dat dit niet zo verder kon en nam contact op met een dierentuin uit haar omgeving. Maar omdat ze niet in bezit was van een geboortecertificaat, kon de dierentuin haar niet helpen. Afgelopen week schakelde de vrouw hulp in van medewerkers van het lokale bosbeheer. Die stelde voor om de beer over te brengen naar een organisatie in Yunnan die gespecialiseerd is in de opvang van wilde dieren. Daar stelde men vast dat het inderdaad om een Aziatische zwarte beer ging. Inmiddels zit de beer is het opvangcentrum en krijgt hij de zorg die hij nodig heeft.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like