Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Chauffeur met dodelijke hoeveelheid alcohol in bloed oogt nuchter

vrachtwagen2

De één kan beter tegen drank dan de ander en dit komt vaak doordat diegene vaker en meer drinkt. Maar je zou toch denken dat je op een gegeven moment niet meer in staat bent om normaal te blijven functioneren. Dit blijkt niet voor iedereen het geval en dat bleek maar weer nadat er afgelopen week een Duitse vrachtwagenchauffeur werd aangehouden met een dodelijke hoeveelheid alcohol in zijn bloed.

Ondanks dat de 53-jarige man een enorme hoeveelheid alcohol had gedronken wekte hij niet de indruk dronken te zijn. De agenten vonden hem tot hun verbazing zelfs vrij normaal reageren en ze konden dan ook amper dronken verschijnselen vaststellen. Nadat de man een blaastest had uitgevoerd bleek de man een alcoholpromillage van 4,6 promille in zijn bloed te hebben. Deze hoeveelheid aan alcohol zou voor de meeste mensen fataal kunnen zijn.

Het rijbewijs en de autosleutels van de dronken man werden dan ook direct in beslag genomen. Op camerabeelden van een tankstation in de buurt was te zien dat hij kort voordat hij werd aangehouden hij vrolijk achter het stuur van zijn truck zat en deelnam aan het verkeer. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like