Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Canadees ontwerpt opblaasbare roze doodskist

doodskist2

Deze zomer zul je vast weer heel wat opmerkelijke opblaasfiguren in het zwembad of op het strand zien langs drijven. Maar de Canadese ontwerper Andrew Greenbum heeft wel een heel macabere zomerdrijver ontwikkeld. Hij ontwierp namelijk een knalroze, opblaasbare lijkkist, waarmee je ongestoord op de golven kan rond dobberen.

De creatieve Canadees en zijn collega Ian Felton, zijn al drie jaar bezig met het ontwikkelen van de opblaasbare doodskist. Maar afgelopen week plaatsten ze dan eindelijk de eerste foto’s van hun lugubere creatie op Instagram. Het creatieve duo heeft nog zeker 15.000 dollar nodig, om een productielijn voor het macabere zomergadget op poten te zetten.

De twee overwegen een kickstarter project te beginnen waarmee ze uiteindelijk genoeg geld bij elkaar willen verzamelen om hun opblaasbare lijkkist op de markt te kunnen brengen. Ze doen dan ook een oproep aan alle badgasten die de opblaasbare kist willen hebben om geld te doneren. Dus als je van zomer de show wilt stelen door met je roze doodkist op de golven te dobberen, investeer dan in dit grafidee!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like