Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

LOL: Politie wil auto gemaakt van sneeuw boete geven voor fout parkeren

auto1

Er is niets zo leuk als iemand voor de gek houden en al helemaal als dit een agent betreft. Dit weet Simon Laprise uit Montreal maar al te goed. Hij maakte namelijk na een sneeuwstorm een auto van sneeuw om sneeuwruimers voor de gek te houden. Maar zijn grap werd nog veel leuker, nadat er een agent bij de auto van sneeuw stopte om hem een bekeuring te geven, omdat hij fout geparkeerd stond.

De auto die Simon maakte was gebaseerd op de Delorean DMC-12 uit de ‘Back to the Future’ films. De 33-jarige Montrealer is zelf machinist en houtbewerker en kreeg toen het sneeuwde het idee om de auto van sneeuw te maken. Hij vertelde: “Het is verboden om tijdens sneeuwruimen op de weg te parkeren en dat heeft waarschijnlijk de politie aangetrokken.”

Toen de agent ter plekke was begon hij de auto uitgebreid te onderzoeken. Maar vermoedelijk realiseerde hij zich na een tijdje dat de auto gemaakt was van sneeuw. Simon wist de officier te fotograferen op het moment dat hij de auto aan het onderzoeken was. Nadat de agent zich realiseerde dat hij voor de gek was gehouden, liet hij een briefje achter. Op het briefje stond met een smiley: “Je hebt onze nacht gemaakt!!!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like