Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Bus vliegt in de brand, passagiers willen eerst uitchecken

bus2

Als je vaak met het openbaar vervoer reist ken je vast de uitspraak: “Verlaat u het voertuig? Vergeet niet uit te checken met uw OV-Chipkaart”. Als je dit niet doet, dan heb je grote kans om binnen de kortste keren geen saldo meer op je OV-kaart te hebben staan. Maar sommige mensen nemen deze uitspraak wel heel letterlijk… 

Zo zou afgelopen week in Tilburg een Arriva bus in de brand zijn gevlogen en wisten de tien inzittenden allemaal veilig de bus te verlaten, maar niet voordat een aantal reizigers eerst hadden uitgecheckt. Het incident gebeurde vlak bij de bushalte voor de Avans Hogeschool in Tilburg. Hoe de brand zou zijn ontstaan is niet duidelijk en word nog onderzocht.

Phil Quick werkt in het Studentensportcentrum naast de school en zag de vlammen uit de bus slaan, hij vertelde: “Het ging echt heel snel en het werd bloedheet”, terwijl hij de brandende bus aan het filmen was. Nadat iedereen de bus uit was vertelde de buschauffeur: “Na de rotonde stopte ik en vroeg alle passagiers om de bus te verlaten. Maar sommigen wilden eerst nog uitchecken”. De passagiers konden hun reis vervolgen bij de bushalte honderd meter verderop. Arriva zoekt uit hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like