Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Bruidspaar staat klaar in Capelle, trouwambtenaar in Kapelle

ring

De dag waarop je trouwt hoort een van de mooiste dagen uit je leven te zijn, daarom is het belangrijk dat er niks fout gaat. Maar bij een bruidspaar uit Heerhugowaard verliep hun trouwdag niet helemaal volgens plan. Hun trouwambtenaar stond klaar in Kapelle in Zeeland, terwijl het bruidspaar in het Zuid-Hollandse Capelle aan den IJssel zou gaan trouwen.

Het stel wilde gratis trouwen en hadden de trouwambtenaar online geboekt. Vooraf belden ze met elkaar om de ceremonie te bespreken. Maar dat gesprek werd het de ambtenaar dus niet duidelijk dat het bruidspaar elkaar het ja-woord in Capelle aan den IJssel wilde geven, in plaats van in de Zeeuwse plaats. Ze heeft op verzoek van de bruidegom bij het gemeentehuis van Kapelle nog gevraagd of het bruidspaar later terechtkon, maar de zaal was volgeboekt.

De trouwambtenaar vertelde: “Ik heb als trouwambtenaar veel meegemaakt, maar dit.. Als trouwambtenaar bereid je je goed voor. Er was een zaal gereserveerd en we stonden klaar met een team om te starten, als er dan geen bruidspaar komt opdagen sta je toch wel raar te kijken.” De twee hebben inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt om te trouwen. Deze keer wel in het Zuid-Hollandse Capelle, wat hun bedoeling was.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like