Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Britse politie neemt zelfgemaakte cabrio in beslag

Zelfgemaakte cabrio

Met al die hitte van de afgelopen dagen is het niet uit te houden in een auto zonder airco of open dak. Maar ja, niet iedereen kan zichzelf een luxe cabriolet veroorloven. Daarom besloot een automobilist uit Groot-Brittannië op een andere manier op zoek te gaan naar wat verkoeling voor in zijn auto. Hij pakte zijn gereedschap erbij en verwijderde het complete dak van zijn Ford Ka.

Toen de politieagenten van het Britse Rotherham in Swindon, South Yorkshire door de straat reden waar de zelfgemaakte cabriolet geparkeerd stond, konden ze hun ogen niet geloven. Het dak van de Ford Ka was er volledig vanaf geslepen en de auto zag eruit als een stuk schroot. Ford heeft van het zelfde model een soft-top uitvoering maar waarschijnlijk was deze te duur voor de eigenaar.

Naast dat het onmogelijk zou zijn om een verzekeringsmaatschappij te vinden die de Ford Ka zouden willen verzekeren vond de politie dat de zelfgemaakte cabriolet een gevaarlijk object was. Ze besloten dat de auto te gevaarlijk was om ooit nog de weg op te mogen en lieten de auto wegslepen. De auto stond niet geregistreerd en het is daarom ook niet duidelijk wie de eigenaar van de Ford Ka is. De politie plaatsten een bericht op Twitter waarin ze zeiden “We weten dat het een hete zomer is, maar zelfgemaakte cabriolets zijn niet het antwoord.”

Vergeet NIET te abonneren op ons Youtubekanaal! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like