Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Britse agent verijdelt in zijn onderbroek overval op juwelier

underwear1

Politieagent ben je altijd en overal ongeacht of je jezelf nou in een gênante situatie bevindt. Als de plicht roept, moet je klaar staan! Dit begreep een recent opgeleide Britse agent uit Londen maar al te goed. Hij heeft afgelopen week namelijk een gewapende overval verijdeld terwijl hij alleen zijn onderbroek droeg.

De 29-jarige agent werd buiten zijn diensttijd opgeschrikt door een opstootje in de buurt van zijn huis. Uit zijn raam zag hij dat enkele personen de ruit van een juwelier hadden ingeslagen en probeerden binnen te komen. De jonge politieagent bedacht zich geen moment en rende, slechts gekleed in zijn ondergoed naar buiten. Toen hij en de overvallers tegenover elkaar stonden, werd er een pikhouweel naar hem gegooid, die hem op een haar na raakte. Vervolgens pakte hij de pikhouweel op en verjaagde de overvallers die ervandoor gingen op brommers.

Ondanks dat de overvallers veel schade hadden aangericht, om het pand van de juwelier binnen te komen, hebben ze door het optreden van de agent geen buit kunnen maken. De agent raakte lichtgewond aan zijn voet doordat hij in het kapotgeslagen glas ging staan.  Hij vertelde: “Ik ben blij dat ik kon helpen, alleen hoop de volgende keer als zoiets gebeurd meer kleding te dragen.” Het onderzoek naar de inbraak is momenteel nog gaande. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like