Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Brits koppel koopt hotel tijdens dronken avondje huwelijksreis

eiland

Als je dronken bent doe je soms dingen waar je later misschien spijt van krijgt. Zo ook een Brits stelletje die op huwelijksreis een avondje flink waren doorgezakt in een romantisch hotelletje aan het strand in Sri Lanka. De volgende ochtend werden ze namelijk wakker met een grote financiële kater. Het Britse koppel bleek namelijk het hotel waar ze verbleven te hebben gekocht.

De 33-jarige Gina Lyons en de 35-jarige Mark Lee waren voor hun huwelijksreis aan het backpacken door Sri Lanka, toen ze terecht kwamen in een hotelletje aan het strand. Tijdens een dronken avond hoorden ze van de eigenaars dat het hotel te koop stond. Met een flinke hoeveelheid rum achter de kiezen besloot het koppel dat het een goed idee zou zijn om het hotel te kopen: de hypotheek zou hen zo’n tienduizend pond per jaar kosten.

De volgende dag werden de twee door het hotelpersoneel fijntjes herinnerd aan hun ‘aankoop’ van de avond ervoor. Het koppel, dat nog steeds niet helemaal nuchter was, zette de onderhandelingen onder het genot van meerdere glaasjes rum voort en kocht het hotel. Ondanks enige tegenslag blijkt het werk van het iets wat impulsieve Britse stel inmiddels te lonen. Gina en haar man hebben het hotel grondig verbouwd en opgeknapt. Ze hebben het hotel ‘Lucky Beach Tangalle’ genoemd en sinds hun officiële opening eind juli dit jaar, loopt het bedrijf op rolletjes.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like