Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Brit doneert geamputeerde teen aan bar voor de beroemde ’Sourtoe Cocktail’

toe

Het meest bijzondere alcoholische drankje dat er te vinden is, is toch wel de ‘Sourtoe’ cocktail. Het glas whiskey is alleen te krijgen in het Downtown Hotel in het Canadese Dawson City en wordt geserveerd met een afgestorven mensenlijk grote teen. Het is alleen niet makkelijk om aan een geamputeerde teen te komen, dus besloot de Britse Nick Griffiths zijn door kou afgestorven grote teen aan de Canadese bar te doneren.

Al sinds 1920 worden gasten die op bezoek komen bij de bar uitgedaagd om een shot whiskey te drinken met daarin een gemummificeerde grote teen. Het is een vereiste dat de lippen van de drinker de teen raken. Maar het is niet makkelijk om een menselijk teen te bemachtigen, Dus toen deze week een Brit zijn geamputeerde teen opstuurde, was de eigenaar van de bar ontzettend blij. Nick, voormalig lid van de Britse Marine, verloor zijn teen tijdens een marathon in de winter van 2018. De 47-jarige Brit bood tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis aan om de teen te doneren aan het Downtown Hotel.

De man hoopt gauw terug te keren naar Yukon om de Sourtoe Cocktail te kunnen drinken, mét zijn eigen teen erin. Nadat hij in het Verenigd Koninkrijk compleet herstelde heeft Nick zijn teen op kunnen sturen naar de bar. Bij het potje met daarin zijn geamputeerde teen zat een handgeschreven briefje. De teen is inmiddels in goede orde ontvangen door de bar. Het hotel laat weten dat de donor voor eeuwig zal worden geëerd in de Sourtoe Hall of Fame’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like