Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bizar: Brandweer redt penis van krachtpatser uit halterschijf

halterschijf1

Hoe delicaat het werk van de brandweer kan zijn blijk maar weer na een bericht van de brandweer uit de Duitse stad Worms. Afgelopen week kregen zij namelijk een nogal vreemde melding binnen. Zo leek een ongelukkige krachtpatser een goed idee om een halteschijf van 2,5 kilo aan zijn geslachtsdeel te hangen. Zwaar bleek het zeker aangezien de brandweer ruim drie uur in de weer is geweest om het stuk spierballen staal van ’s mans opgewonden lid af te krijgen.

Nadat de workout van de krachtpatser verkeerd uitpakte werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Voor de zekerheid werd hij onder verdoving gebracht maar het lukte de artsen niet om de edele delen van de man te laten slinken. De middeltjes die de artsen in huis hadden bodem geen weerstand tegen ’s mans opgewonden lid, de schijf zat muurvast. Uiteindelijk moest de brandweer worden ingeschakeld om de ijzeren kraag te verwijderen.

Het uiterst secure klusje nam uiteindelijk zo’n drie uur in beslag. Er moest een haakse slijper, pneumatische zaag en een hydraulische schaar aan te pas komen om de ijzeren kraag te verwijderen. De brandweer kon na het sterke staaltje werk geen foto van de benarde situatie laten zien. Daarom plaatste ze een foto van de in stukken gebroken schijf op Facebook met als bijschrift: “De brandweer adviseert om deze full body workout vooral niet na te doen. Een ander brandweerteam zou wel eens minder zachtzinnig kunnen zijn.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like