Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Brandweer bevrijdt kat uit putdeksel met afwasmiddel

Kat bevrijden

Toen een kat op onderzoek uit ging in Winchendon, Massachusetts kwam hij heel ongelukkig vast te zitten. De kat wist op de één of andere manier het riool in te kruipen maar bleef op zijn weg naar buiten met zijn kop vastzitten in een putdeksel. De ongelukkige kat kon geen kant op en moest door de brandweer uit de put worden bevrijdt.

Het zielige beestje werd door een voorbijganger gevonden met haar nek tussen de spijlen van de putdeksel. Hij had moeite met ademhalen en er moest dus zo snel mogelijkheid hulp worden ingeschakeld. De voorbijganger belde de brandweer van Winchendon en vertelde ze over de kat in nood. De brandweer reageert “Toen we aankwamen bewoog de kat al niet meer en haalde hij nog nauwlijks adem”. De brandweer verwijderde de putdeksel en zette die overeind, zodat de kat weer kon ademen. Inmiddels was de eigenaar van de kat gearriveerd met afwasmiddel welke de brandweer had verzocht mee te nemen.

De kat zat muurvast met zijn kop in de putdeksel, maar met wat afwasmiddel en wat gedraai wisten ze hem langzaam te bevrijden. Toen de brandweer de kat eenmaal uit zijn benarde positie wist te redden noemden ze het zelf “Een feel good dierenverhaal”. Ondanks dat het beestje erg was geschrokken kon hij weer veilig, maar een beetje verzopen, weer terug met zijn baasje naar huis.

Vergeet NIET te abonneren op ons Youtubekanaal! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like