Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Boze bouwvakker rijdt minigraafmachine in gevel van hotel

digger

 

Soms word je zo gek van je werk dat je eigelijk gewoon de hele boel wil afbreken. Dit dacht een bestuurder van een minigraafmachine uit Liverpool dus ook. De bouwvakker was zo kwaad op zijn werkgever, omdat hij geen salaris had gekregen, dat hij besloot om de minigraafmachine in de gevel van het nieuwe hotel te rijden.

Een collega van de kwade bouwvakker vertelde dat hij geen geld had ontvangen voor meerdere dagen werk. Het zou gaan om een bedrag van 680 euro. Of dit ook daadwerkelijk de reden is dat de bouwvakker zo door het lint ging is niet bekend. Veel mensen bleken begrip te hebben voor de actie van de bestuurder. Daarom zou er via Crowdfunding geld worden opgehaald voor deze man. Dit geld is bedoeld voor eventuele juridische kosten die de dader opgelegd kan worden.

De politie bevestigt een melding te hebben gehad over de sloopactie in de nieuwe vestiging van hotelketen Travelodge. De bestuurder van de minigraafmachine zou naderhand te voet zijn gevlucht. Inmiddels is al wel achterhaald wie de boze bouwvakker zou zijn geweest. Maar wat de gevolgen zullen zijn van zijn actie is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply