Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Bodybuilder bijna dood door lieveheersbeestje

lieveheersbeestje1

Dat zelfs een beest van een vent geen partij hoeft te zijn voor een piepklein insectje, blijkt maar weer nadat de 31-jarige bodybuilder Reza Rezamand werd aangevallen door drie harlekijnlieveheersbeestjes. De krachtpatser was op weg naar de sportschool toen hij werd gebeten door de niet-zo-lieveheersbeestjes. Hij overleefde de aanval van de giftige insectjes, maar het scheelde niet veel.

Nadat hij was gebeten werd hij ontzettend misselijk en besloot hij om toch maar een bezoekje te brengen aan de eerste hulp van een plaatselijk ziekenhuis. Nadat Reza vertelde dat hij was aangevallen door lieveheersbeestjes verscheen er een ernstige blik op het gezicht van de dokter. Hij krabde even achter zijn oor en vertelde hem dat hij wel eens een dodelijk vergiftigd zou kunnen zijn. Hij kreeg zestien sterke antibioticakuren tegen de infectie en mocht vervolgens weer naar huis. Toen Reza de volgende dag wakker werd, waren zijn voeten rood en twee keer zo groot als normaal. Hiernaast jeukten ze enorm en begonnen zijn tenen zwart te worden. Toen hij naar het ziekenhuis wilde gaan kwam hij erachter dat hij niet meer zelf kon rijden en moest hij een vriend bellen om hem naar het ziekenhuis te brengen.

Toen Reza in het ziekenhuis was had de dokter slecht nieuws voor hem. Hij bleek namelijk een bloedvergiftiging te hebben en de dokter gaf hem een kleine kans op overleving. “Ze vertelden me dat ik maar een kans van één op drie had om de vergiftiging te overleven.” Reza werd opgenomen op de intensive care en kreeg verschillende medicijnen toegediend. Nadat hij een tijd had doorgebracht in het ziekenhuis was het gif volledig uit zijn lichaam verdwenen en was hij genezen. Hij had ontzettend veel geluk gehad, want als hij niet meteen naar het ziekenhuis was gegaan, had hij de aanval waarschijnlijk niet overleefd. “Ik kan dan misschien wel 180 kilo wegdrukken, toch werd ik bijna gedood door piepklein insectje. Ik zal nooit meer in mijn leven een lieveheersbeestje aanraken!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like