Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Bioscoopmedewerkers vinden massaal komkommers bij ‘Fifty Shades’

komkommer fifty shades darker

Dat de nieuwe film ‘Fifty Shades Darker’ een enorm succes is, blijkt wel uit de tientallen bezoekers die afgelopen weken de film hebben bezocht. Maar bij sommige van hen liepen de spanningen wel heel erg hoog op tijdens het kijken van de erotische film. Er worden namelijk overal ter wereld komkommers gevonden nadat er een voorstelling van ‘Fifty Shades Darker’ is geweest.

Dit tot grote ergernis van de bioscoopmedewerkers die de komkommers tussen de theater stoelen vandaan moeten halen. Het feit dat de meeste komkommers na afloop van de voorstelling vaak onaangetast zijn, betekend dat ze waarschijnlijk voor een ander doeleinde worden gebruikt dan voor een gezond tussendoortje. Zo plaatsten een medewerker van de Hayden Orpheum Cinema in Australië een foto van een komkommer op Twitter met als onderschrift “Het gênante moment wanneer je na een ’Fifty Shades’ voorstelling een komkommer vindt”

Deze week plaatste een medewerker van Fredrikstad Kino in Noorwegen het bericht “Twee komkommers gevonden in zaal 3 na een voorstelling van Fifty Shades. Neem alstublieft contact met ons op, als u de komkommer terug wilt.” Dus mocht je de aankomende week nog een bioscoopuitje op de planning hebben staan, kijk dan eerst even onder je stoel of daar niet toevallig nog een komkommer ligt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply