Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Bibliotheekboek wordt 42 jaar te laat ingeleverd

boek2

Het inleveren van bibliotheek boeken is geen pretje. Eerst moet je het boek, dat ergens in je kamer verstopt ligt, zien te vinden. Daarna moet je helemaal naar de bibliotheek toe, om er vervolgens achter te komen dat je een boete hebt, voor het te laat inleveren van je boeken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat er bij een bibliotheek in het Canadese Vancouver een boek 42 jaar te laat is ingeleverd.

Het boek Wilderness Living van Bernt Berglund is afgelopen week maandag in de inleverbus van de Canadese bibliotheek gestopt. Op de roze stempelkaart die aan de binnenkant van de kaft van het boek zat geplakt, is te zien dat het boek voor het laatst in 1977 is uitgeleend. De boete op het boek zou ruim 3.422 dollar bedragen, maar de maximale boete die de bibliotheek geeft ligt op 7,50 dollar.

Een medewerker van de bibliotheek vertelt: “Het is een groot mysterie waar het boek de afgelopen jaren is geweest.” Aangezien het boek in de inleverbus is gestopt is het helaas niet bekend wie het boek heeft ingeleverd. Het boek verkeert in goede staat. De bibliotheek laat weten dat het geen ezelsoren heeft, fris ruikt en dat de pagina’s nog keurig en helder zijn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like